Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3028 kJ / 717 kcal
- Białko
- 18.7 g
- Węglowodany
- 127.3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 1839 mg
Alternatywne przepisy
Sorbet fraise, banane et menthe
4sa 15 dk
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Nœuds à l'ail et au persil
4h 25 min
Gressins à la roquette et au parmesan
1 Std. 35 Min
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Citronnade
5 Min
Raviolis de crevettes
40min
Pain express
1h 15min
Glace à l'eau aux fruits rouges
3h 15min
Pain à la ricotta
3h
Crackers au blé complet et crème d'avocat
1 Std. 35 Min
Sorbet banane et citron vert
10 Min