Rosenkohlsalat

Rosenkohlsalat

4.0 309 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Speckwürfel
    150 g
  • Öl
    30 g
  • Rosenkohl geputzt, halbiert
    400 g
  • gelbe Paprika entkernt, in Stücken
    1
  • Essig
    10 g
  • Senf
    1 TL
  • Honig
    1 EL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Thymian abgezupft
    4 Stängel
  • Tomaten geviertelt, entkernt
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8 g
Kalorie 1571 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...