Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Blutorangensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Agavendicksaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 158 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Walnuss-Cranberry-Topping
10min
Feldsalat mit Kaffeedressing und Pumpernickelgeröstel
25min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Avocado-Basilikum-Salatdressing
10min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Feldsalat mit Möhrendressing
10min
Champignon-Rucola-Salat
30min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min