Urządzenia i Akcesoria
Quiche di cipolle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
150 g di farina
-
75 g di burro kalt, in Stücken
-
½ cucchiaino di sale
-
50 g di acqua kalt
Ripieno
-
700 g di cipolle halbiert
-
40 g di burro
-
4 uova
-
200 g di panna intera, fredda
-
1 ½ cucchiaino di sale nach Belieben
-
1 pizzico di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14 g
Kalorie
2671 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata di cipolle e formaggio
1 godz. 15 min
Gratin di gnocchi al porro
50 min
Quiche di asparagi
1 godz.
Mousse di tonno
5 min
Crostata alla pancetta e porri
1 godz.
Feta al cartoccio
25 min
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Quiche al mascarpone e pomodori
1 godz. 30 min
Lasagne classiche
2 godz. 5 min
Torta salata di spinaci
55 min
Rösti alla bernese
40 min
Torta di pane
1 godz. 20 min