Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 150 g di farina
- 75 g di burro, kalt, in Stücken
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua, kalt
Ripieno
- 700 g di cipolle, halbiert
- 40 g di burro
- 4 uova
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2671 kJ / 641 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Soupe de chalet
40min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Polenta ticinese
45 min
Rösti alla bernese
40min
Torta di noci engadinese
1 godz. 15 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Quiche di porro
1 Std. 45 Min
Crema Thermomix®
45 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 min
Muffin con carote e noci
45 min
Crostata di cipolle e formaggio
1 godz. 15 min
Spezzatino alla zurighese
50 min