Porkolt

Porkolt

4.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolle in quarti
  • 80 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di gambo di sedano a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di bocconcini di carne di maiale lonza (3-4 cm)
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaio di paprika dolce o piccante
  • 1 pizzico di cumino in polvere
  • 1 pizzico di foglie di alloro secche
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 216 kcal / 904.4 kJ
Białko 49.9 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 12.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 694 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...