Porkolt

Porkolt

4.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle in quarti
    200 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di peperoncino piccante in polvere
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di bocconcini di carne di maiale lonza (3-4 cm)
    700 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di paprika dolce o piccante
    1 cucchiaio
  • di cumino in polvere
    1 pizzico
  • di foglie di alloro secche
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 216 kcal / 904.4 kJ
Białko 49.9 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 12.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 694 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...