Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 482 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Crème fouettée au citron
10 Min
Thieboudienne de poisson
50 Min
Chocolat chaud courge, épices et chantilly
40min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 Min
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h