Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 482 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Sushis aux fruits
3h 10min
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40 min
Crème fouettée
10min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au citron
10min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Blancs d'œufs montés en neige
5min
Choux chantilly et fruits rouges
2h