
Urządzenia i Akcesoria
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
Teriyaki-Mayonnaise
-
Sonnenblumenöl150 g
-
Sesamöl, geröstet100 g
-
Milch70 g
-
Senf1 TL
-
Teriyaki-Sauce30 g
-
Knoblauch, granuliert2 Prisen
-
Honig½ TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
Tomatensalat
-
Schalotten50 g
-
Öl30 g
-
Koriander3 Stängel
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft150 g
-
Limettensaft20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
brauner Zucker¼ TL
-
Cherry-Tomaten (bunt), halbiert500 g
Lachs und Fertigstellung
-
Wasser1370 g
-
Zitronensaft30 g
-
Lachssteaks, frisch ohne Haut (à ca. 180 g)4
-
Butter20 g
-
Rosmarin2 Zweige
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
1256 kcal /
5248 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
118 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy