Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 2 ½ TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben (z. B. Steirer Kren), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ¼ TL Salz
- 4 Scheiben Bauernbrot (siehe Tipp)
- 12 Scheiben Schwarzwälder Schinken
- 2000 g Wasser, lauwarm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Pochierte Eier
30min