
Urządzenia i Akcesoria
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie frisch, abgezupft2 Stängel
-
Wasser1200 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 ½ TL
-
Zuckerschoten400 g
-
Doradenfilets in mundgerechten Stücken400 g
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Schalotten halbiert50 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl10 g
-
Zitronensaft10 g
-
Senf½ TL
-
Mehl1 EL
-
Frischkäse100 g
-
Kichererbsen, aus der Dose abgetropft250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
539 kcal /
2254 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy