Urządzenia i Akcesoria
牛蛙浇头
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
淀粉5 克
-
水25 克
-
牛蛙 去皮洗净切块500 克
-
盐1 ¼ 茶匙
-
蛋清1 颗
-
白胡椒粉2 小撮
-
料酒10 克
-
水 焯水用,能淹没牛蛙即可适量
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
姜2 片
-
新鲜青辣椒 去芯,切三角块30 克
-
鸡高汤100 克
-
糖½ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
7179.9 mg
Białko
45 g
Kalorie
2075.5 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny