Urządzenia i Akcesoria
臭豆腐肉饼蒸蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
猪肉肉糜150 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒5 克
-
水550 克
-
臭豆腐 切块,倒去卤水180 克
-
蛋1 颗
-
葱 切末2 支
-
辣椒油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
422.8 mg
Białko
15 g
Kalorie
1673.7 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny