臭豆腐肉饼蒸蛋

臭豆腐肉饼蒸蛋

3.6 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 猪肉肉糜
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    5 克
  • 550 克
  • 臭豆腐 切块,倒去卤水
    180 克
  • 1 颗
  • 切末
    2 支
  • 辣椒油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 422.8 mg
Białko 15 g
Kalorie 1673.7 kJ / 400 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...