
Urządzenia i Akcesoria
荠菜馄饨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
荠菜 ,提前焯水沥干200 克
-
猪肉肉糜200 克
-
麻油 (约4克)1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒20 克
-
糖1 小撮
-
蚝油 (约1克)¼ 茶匙
-
葱 ,切末3 支
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
水1800 克
-
盐 (约10克)2 茶匙
-
馄饨皮25 个
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
763 kcal /
3189.5 kJ
Białko
25.8 g
Tłuszcz
40.5 g
Węglowodany
73.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Sód
4231.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny