荠菜馄饨

荠菜馄饨

4.9 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 荠菜 ,提前焯水沥干
    200 克
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 麻油 (约4克)
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 1 小撮
  • 蚝油 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • ,切末
    3 支
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 1800 克
  • (约10克)
    2 茶匙
  • 馄饨皮
    25 个

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 763 kcal / 3189.5 kJ
Białko 25.8 g
Tłuszcz 40.5 g
Węglowodany 73.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Sód 4231.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...