荠菜馄饨

荠菜馄饨

4.9 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 荠菜 提前焯水沥干
    200 克
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 麻油 (约4克)
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 1 小撮
  • 蚝油 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 切末
    3 支
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 1800 克
  • (约10克)
    2 茶匙
  • 馄饨皮
    25 个

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 4231.9 mg
Białko 25.8 g
Kalorie 3189.5 kJ / 763 kcal
Tłuszcz 40.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 73.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...