Urządzenia i Akcesoria
特色腊肉菜饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
腊肉 切粒80 克
-
油20 克
-
青菜 切粒150 克
-
白米饭 冷的,最好选用隔夜的250 克
-
盐1 茶匙
-
生抽5 克
-
水1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.8 g
Kalorie
2196.5 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny