Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒牛柳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
牛里脊 切条400 克
-
盐¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
酱油½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油10 克
-
蒜头10 克
-
洋葱 切丝30 克
-
黄油10 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.594 g
Kalorie
1312 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
25.117 g
Błonnik
0.274 g
Węglowodany
2.083 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny