Urządzenia i Akcesoria
三文鱼牛油果饭团
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
土豆 去皮切块150 克
-
新鲜三文鱼鱼排100 克
-
柠檬 挤汁1 个
-
油2 汤匙
-
胡萝卜 切块50 克
-
芦笋 切段50 克
-
牛油果 熟的,切半去核取果肉1 个
-
盐少许
-
黑胡椒粉少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
24 g
Kalorie
2686 kJ /
642 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元气早餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny