椒麻鸡

椒麻鸡

3.1 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 30 克
  • 切片
    15 克
  • 切段
    15 克
  • 干辣椒
    3 支
  • 洋葱 切块
    30 克
  • 蒜头 拍碎
    3 瓣
  • 花椒
    1 茶匙
  • 麻椒
    1 茶匙
  • 香叶
    1 片
  • 麻油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 1200 克
  • 生抽
    2 茶匙
  • 洗净去除内脏、鸡头及鸡爪,切大块
    800 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.2 g
Kalorie 1453 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...