酸菜鸭血炖豆腐

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
    100 克
  • 20 克
  • 中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝
    300 克
  • 1400 克
  • 冻豆腐 切片
    150 克
  • 鸡鸭血 切片
    100 克
  • 2 茶匙
  • 切末
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.4 g
Kalorie 831 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...