Urządzenia i Akcesoria
酸菜鸭血炖豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)100 克
-
油20 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝300 克
-
水1400 克
-
冻豆腐 切片150 克
-
鸡鸭血 切片100 克
-
盐2 茶匙
-
葱 切末1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.4 g
Kalorie
831 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny