sous-vide慢煮三文鱼配西葫芦

sous-vide慢煮三文鱼配西葫芦

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

sous-vide慢煮三文鱼
  • 新鲜三文鱼鱼排 半条,去皮
    800 克
  • 特级初榨橄榄油
    30 克
  • 4 小撮
  • 白胡椒粉
    4 小撮
  • 新鲜罗勒叶
    10 - 12 片
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1500 克
  • 柠檬汁
    30 克
配菜
  • 西葫芦 切2×2厘米块
    300 克
  • 洋葱 切2×2厘米块
    70 克
  • 特级初榨橄榄油
    30 克
  • 2 小撮
  • 樱桃番茄 一切二
    20 个

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 78.2 mg
Białko 42.6 g
Kalorie 1854.7 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...