Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮三文鱼配西葫芦
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
sous-vide慢煮三文鱼
-
新鲜三文鱼鱼排 半条,去皮800 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
盐4 小撮
-
白胡椒粉4 小撮
-
新鲜罗勒叶10 - 12 片
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1500 克
-
柠檬汁30 克
配菜
-
西葫芦 切2×2厘米块300 克
-
洋葱 切2×2厘米块70 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
盐2 小撮
-
樱桃番茄 一切二20 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
78.2 mg
Białko
42.6 g
Kalorie
1854.7 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慢煮美味
30 Przepisów
Chiny
Chiny