Urządzenia i Akcesoria
蒜薹炒鱿鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
鱿鱼 切丝200 克
-
料酒20 克
-
油20 克
-
姜 切丝20 克
-
生抽1 茶匙
-
蒜薹 切段200 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.2 g
Kalorie
721 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny