葱油蛏子

葱油蛏子

3.5 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切细末
    10 克
  • 切片
    5 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 蛏子 泡盐水吐沙,至少2小时
    500 克
  • 剁椒
    2 茶匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 料酒
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 326 kJ / 78 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...