
Urządzenia i Akcesoria
Botões doces
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 unidades
Składniki
-
Azeite q.b. p/ untar
-
passas de uva70 g
-
rum30 g
-
água fria180 g
-
leite frio50 g
-
fermento de padeiro fresco15 g
-
açúcar40 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar450 g
-
sêmola de trigo duro fina (ver dica)50 g
-
ovos3
-
sal1 c. chá de
-
natas1 c. sopa de
-
Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
251 kcal /
1051 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pão artesanal
43 Przepisy
Portugalia
Portugalia