Urządzenia i Akcesoria
Botões doces
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 unidades
Składniki
-
Azeite q.b. p/ untar
-
passas de uva70 g
-
rum30 g
-
água fria180 g
-
leite frio50 g
-
fermento de padeiro fresco15 g
-
açúcar40 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar450 g
-
sêmola de trigo duro fina (ver dica)50 g
-
ovos3
-
sal1 c. chá de
-
natas1 c. sopa de
-
Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
8 g
Kalorie
1051 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pão artesanal
43 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Baguetes
15 godz.
Crepes soufflé
1 godz. 10 min
Bolo da Avó Aldina
1 godz.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 godz.
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pudim de pão
1 godz. 15 min
Creme de pasteleiro
15 min
Bolo rançoso de Pavia
1 godz. 30 min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 godz. 40 min
Pão branco
15 godz.