椒麻大薄片

椒麻大薄片

4.8 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 紫洋蔥
    150 克
  • 冰水
    1000 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 白醋
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 花椒油
    1 大匙
  • 花椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 香菜 切碎
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 65 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 1200.7 kJ / 287.3 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 43.8 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...