Urządzenia i Akcesoria
椒麻大薄片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
紫洋蔥150 克
-
冰水1000 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
紅蔥頭20 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
白醋1 大匙
-
糖1 大匙
-
花椒油1 大匙
-
花椒粉¼ - ½ 茶匙
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)300 克
-
香菜 切碎15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
65 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1200.7 kJ /
287.3 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
43.8 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan