客家腐乳醬蒸魚片

客家腐乳醬蒸魚片

4.2 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 鱸魚 (約400克),只取魚身,切片
    1 隻
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切丁
    5 克
  • 切絲
    1 根
  • 豆腐乳 (約20克)
    2 塊
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.8 g
Kalorie 726 kJ / 173 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...