Urządzenia i Akcesoria
培根麥穗晨烤麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
3 個
Składniki
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用200 克
-
糖5 克
-
鹽½ 茶匙
-
水120 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
培根3 片
-
芥末籽醬1 ½ 大匙
-
煙燻甜紅椒粉3 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
10.7 g
Kalorie
1422 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
morning!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan