Urządzenia i Akcesoria
墨西哥風味炒羊肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
羊肉 切片(厚0.5公分)300 克
-
墨西哥TACO香料2 茶匙
-
匈牙利辣紅辣椒粉1 ½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
蘑菇 對半切150 克
-
青椒 切丁(2公分)60 克
-
蕃茄糊30 克
-
鹽½ 茶匙
-
巴西利 (opcjonalnie) 切碎,裝飾用5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.1 g
Kalorie
737.8 kJ /
176.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan