Urządzenia i Akcesoria
蕃茄蛋包飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
牛奶50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水1100 克
-
紅蘿蔔 切大塊40 克
-
洋蔥 切大塊50 克
-
培根片 切小片100 克
-
油 (opcjonalnie)10 克
-
新鮮鳳梨 切厚片70 克
-
50 克 李型番茄, 切丁番茄 切丁50 克
-
番茄醬 可多備一些50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.6 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
米食萬歲
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan