蕃茄蛋包飯

蕃茄蛋包飯

4.3 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 1100 克
  • 紅蘿蔔 切大塊
    40 克
  • 洋蔥 切大塊
    50 克
  • 培根片 切小片
    100 克
  • 油 (opcjonalnie)
    10 克
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    70 克
  • 番茄 切丁
    50 克
    50 克 李型番茄, 切丁
  • 番茄醬 可多備一些
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.6 g
Kalorie 2113 kJ / 505 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 58.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...