炒青木瓜絲
TM6 TM5

炒青木瓜絲

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切細絲
  • 10 克 油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 50 克 新鮮黑木耳 ,切絲
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 檸檬汁
  • 30 克 鹽味烤花生 ,稍微拍碎

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
734.3 kJ / 175.5 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
16.7 g
Tłuszcz
10.9 g
Tłuszcz nasycony
5890.8 g
Błonnik
6.1 g
Sód
414.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy