Pizza mit Rote Bete

Pizza mit Rote Bete

4.3 42 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

Teig
  • Wasser
    130 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Mehl
    300 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Rote Bete, gegart in Scheiben (1 cm)
    380 g
  • Zitronensaft
    50 g
Belag und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Schmand
    200 g
  • Schinkenwürfel mager
    120 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 540 kcal / 2261 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...