Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 100 g de azúcar
- 200 g de mantequilla en trozos
- 370 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
Crema de mascarpone
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche condensada
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 400 g de frutas frescas variadas (fresas, frambuesas, arándanos, moras, kiwi, grosellas, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 4644 kJ / 1111 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 69.5 g
- Tłuszcz
- 88.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 56.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 199.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piruletas de merengue
2 godz. 30 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Roscón adikosh
8 Std.
Tarta cerebro
1h 40 min
Ganache de chocolate blanco
1hod. 5min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Fingers sangrientos
4 godz.
Red velvet cake
5u.
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5u.
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min