Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 100 g de azúcar
- 200 g de mantequilla en trozos
- 370 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
Crema de mascarpone
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche condensada
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 400 g de frutas frescas variadas (fresas, frambuesas, arándanos, moras, kiwi, grosellas, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 4644 kJ / 1111 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 69.5 g
- Tłuszcz
- 88.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 56.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 199.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Tarta San Marcos
4 Std.
Ganache de chocolate
1h 10 min
Red velvet cake
5h
Roscón adikosh
8h
Brazo de gitano con frambuesas
1j 20 menit
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Red velvet cupcakes
1j
Nata de trufa
8h 15 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min