Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 80 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
Crema de relleno
- 250 g de queso mascarpone
- 130 g de leche condensada
- 70 g de coco rallado
Cobertura
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de agua
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 - 60 g de chocolate con leche
- Wartości odżywcze
- na 12 unidades
- Kalorie
- 21994.7 kJ / 5261.9 kcal
- Białko
- 97.2 g
- Węglowodany
- 387.4 g
- Tłuszcz
- 374.1 g
- Błonnik
- 46.7 g
Alternatywne przepisy
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Tarta Sacher
3hod.
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1hod. 40min
Triángulos de chocolate
4 Std. 30 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Tarta de galletas negras
6h 15min
Tarta adikosh
2 Std.
Boston cream pie
3hod.
Bizcocho de chocolate y nueces
1hod. 40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min