Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
10 g masła
-
250 g cebuli szalotki przekrojonej wzdłuż na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
10.8 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
424.4 kJ /
101.6 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Siekanie cebuli
5 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min