Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
10 g masła
-
350 g cebuli szalotki przekrojonej wzdłuż na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12.9 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.4 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Siekanie cebuli
5 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min