Delikatne rumienienie cebuli i czosnku

Delikatne rumienienie cebuli i czosnku

4.0 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Cały przepis

Składniki

  • 2 - 3 ząbki czosnku przekrojone na pół
  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 200 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Sód 20 mg
Białko 3 g
Kalorie 1031 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...