![Rumienienie 200-300 g cebuli Rumienienie 200-300 g cebuli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e2250be-7ae4-4aac-b7bc-30c5d17982b0/Derivates/fd51318c-b4df-464b-ae14-6f6310443bdf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek -
200 - 300
g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
lub 200 - 300 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 386 kJ / 92.3 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 3.3 mg
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min