Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek -
170 - 200
g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
lub 170 - 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 524.7 kJ / 125.4 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 3.7 mg
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie 200 g pora
20min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min