Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
170 - 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)170 - 200 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
3.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
524.7 kJ /
125.4 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min