
Urządzenia i Akcesoria
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua400 g
-
di pere mature (3-4), sbucciate, a metà e private del torsolo300 - 400 g
-
di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di panna (35% di grassi)100 g
-
di miele1 cucchiaino
-
di cardamomo in polvere1 ½ cucchiaino
-
di mandorle a lamelle tostate50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
354 kcal /
1480 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy