Wersje kompatybilne
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di cachi, la polpa
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 100 g di zucchero di canna
- 20 g di aceto balsamico
- 250 g di formaggio Quartirolo
- 4 fette di pane integrale abbrustolite
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1663.2 kJ / 397.5 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 11.1 mg
Alternatywne przepisy
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Flan al topinambur
40min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 godz.
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Crostata di zucca all'amaretto
3 Std. 45 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Bonèt
2 Std.