Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g burro a pezzi
- 550 g di acqua
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- 12 uova di quaglia
- 12 asparagi verdi, mondati e tagliati a misura
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Zabaione allo spumante
15min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1小时 20 分钟
Soufflé al Castelmagno
55min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Capesante glassate alla melagrana
50 Min
Pere al vino con crema inglese
4h 30 min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min