
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di lenticchie rosse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate20 - 25 g
-
di cipolla a metà100 g
-
di olio di semi di girasole20 g
-
di cumino in polvere a piacere1 - 1 ½ cucchiaino
-
di curcuma in polvere1 cucchiaino
-
di acqua1100 g
-
di dado per brodo di pollo a piacere2 - 3 cucchiaini
-
di lenticchie rosse, secche300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
297 kcal /
1245 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Medioriente vegetariano
10 Przepisów
Włochy
Włochy