Wersje kompatybilne
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
lub 150 g di pistacchi salati sgusciati - 300 g di cioccolato fondente
- 160 g di panna vegetale
- 75 g di burro senza lattosio
- 16 - 20 biscotti secchi senza lattosio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1752.8 kJ / 418.9 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 77.7 mg
Alternatywne przepisy
Panini ranocchio
3h 30min
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Bloody Mary analcolico
10 Min
Focaccia alle carote
3h 30min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Cannelloni al ragù
1h 30min
Ciambellone all'uva
1h