Wersje kompatybilne
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
lub 150 g di pistacchi salati sgusciati - 300 g di cioccolato fondente
- 160 g di panna vegetale
- 75 g di burro senza lattosio
- 16 - 20 biscotti secchi senza lattosio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1752.8 kJ / 418.9 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 77.7 mg
Alternatywne przepisy
Crostata di pomodori con pesto
1sa 30 dk
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1sa 30 dk
Polpette di peperoni
1sa
Mousse al cioccolato (vegan)
1sa 30 dk
Ciambella abbraccio
2 Std.
Polpette alla rucola
40 Min
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1sa 30 dk
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 Min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1sa 30 dk
Torta della nonna (TM6)
1sa 30 dk