Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di farina manitoba
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di acqua
- 4 g di zucchero
- 4 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 50 g di fiori di zucca puliti
- 150 g di burrata a pezzi
- pasta di acciughe, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1333 kJ / 318.5 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 472.2 mg
Alternatywne przepisy
Patate duchessa
1 Std.
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 godz. 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 godz. 30 min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 godz. 50 min
Crêpes con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3 godz. 45 min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3 godz. 50 min
Lasagne al radicchio
2h
Pizza napoletana
9 Std.