
Urządzenia i Akcesoria
Pomodori ripieni con formaggio di capra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
4 pomodori maturi
-
4 pizzichi di sale a piacere
-
250 g di pancetta a cubetti affumicata
-
120 g di funghi champignon a fette
-
1 formaggio di capra (circa 200 g), stagionato, a dadini
-
2 cucchiaini di erbe aromatiche della Provenza
-
1 - 2 pizzichi di pepe macinato a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
259 kcal /
1078 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verdure ripiene
10 Przepisów
Włochy
Włochy