![Pomodori ripieni con formaggio di capra Pomodori ripieni con formaggio di capra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37324943-69DE-43DE-8324-86FE84124736/Derivates/5CB943B2-2388-4D42-AA0B-A021BC3D6A6E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pomodori maturi
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 250 g di pancetta a cubetti, affumicata
- 120 g di funghi champignon, a fette
- 1 formaggio di capra (circa 200 g), stagionato, a dadini
-
2
cucchiaini di erbe aromatiche della Provenza
lub 2 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste - 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1078 kJ / 259 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata estiva di mezze penne
35min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1h 35min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1 godz. 5 min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 min
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Uova alla piemontese
45 min