Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1175 kJ / 279.8 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 156 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéed eggplant (300 g)
25 min
Browned beef cubes (well done)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Browned beef strips
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed chicken strips
15min