Urządzenia i Akcesoria
Caramel syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
water1090 g
-
white sugar300 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
46.9 mg
Białko
0 g
Kalorie
4873.5 kJ /
1164.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
300.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Kek Batik Indulgence
24 godz. 45 min
Chocolate Fudge Cake
Brak ocen
Confit garlic
15 min
Chocolate ganache
20 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Browned beef strips
15 min
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Harlequin custard (TM6)
15 min
Semprit Cookies
50 min