Urządzenia i Akcesoria
Caramel syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
water1090 g
-
white sugar300 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
46.9 mg
Białko
0 g
Kalorie
4873.5 kJ /
1164.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
300.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch sauce
10min
Sweetened condensed milk
35min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Poached eggs with blade cover
30min
Crème caramels
7h 45min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Harlequin custard (TM6)
15min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Coconut Jelly
3h 15min
Chocolate Batik Cookies
45min