
Urządzenia i Akcesoria
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fette
Składniki
Pasta biscotto
-
150 g di zucchero + q.b.
-
5 uova
-
1 cucchiaio di limoncello + q.b.
-
120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
-
20 g di zucchero
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
100 g di yogurt greco
-
200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
212.1 kcal /
887.3 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
42 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il dolce è servito
6 Przepisów
Włochy
Włochy