
Urządzenia i Akcesoria
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fette
Składniki
Pasta biscotto
-
di zucchero + q.b.150 g
-
uova5
-
di limoncello + q.b.1 cucchiaio
-
di farina tipo 00120 g
Crema di yogurt
-
di zucchero20 g
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di yogurt greco100 g
-
di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti200 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
212.1 kcal /
887.3 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
42 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il dolce è servito
6 Przepisów
Włochy
Włochy