Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 1 cucchiaio di limoncello + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
- 20 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di yogurt greco
- 200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 42 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Rotolo decorato
1 godz. 5 min
Colomba
9h
Cheesecake alle pesche
8h 30min
Pan di Spagna
1 godz.
Torta rovesciata all'ananas
1 godz.
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Pasta biscotto
1 godz.
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Tronchetto al tiramisù
4h