Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Variegatura
- 80 g di caffè ristretto
- 10 g di Rum
- 30 g di cacao amaro in polvere
Crema al mascarpone
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
- 80 g di biscotti savoiardi a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al pistacchio senza uova
10óra 20p
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 godz.
Gelato al gianduia
10óra 20p
Coppetta al caffè
2h 15min
Gelato al cioccolato bianco
10óra 20p
Spagnola
10óra 20p
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Gelato mascarpone e ciliegie
6óra 30p
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12h
Gelato al limone
8 godz. 20 min