Urządzenia i Akcesoria
榨菜冬瓜炒毛豆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
榨菜 见要诀80 克
-
新鲜毛豆仁80 克
-
冬瓜 去皮,切约3厘米块,见要诀400 克
-
水150 克
-
白砂糖 约1/4茶匙2 克
-
盐 约1/4茶匙,按个人口味调节2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
254.1 mg
Białko
3 g
Kalorie
273.5 kJ /
65.4 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny