榨菜冬瓜炒毛豆

4.3 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 榨菜 见要诀
    80 克
  • 新鲜毛豆仁
    80 克
  • 冬瓜 去皮,切约3厘米块,见要诀
    400 克
  • 150 克
  • 白砂糖 约1/4茶匙
    2 克
  • 约1/4茶匙,按个人口味调节
    2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 254.1 mg
Białko 3 g
Kalorie 273.5 kJ / 65.4 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...