Urządzenia i Akcesoria
辣肉浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切1×1厘米的丁420 克
-
盐1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
-
油70 克
-
蒜头30 克
-
姜15 克
-
豆瓣酱40 克
-
辣椒酱 选择湖南辣椒酱40 克
-
生抽5 克
-
老抽10 克
-
蚝油5 克
-
糖20 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
辣椒油30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2819.3 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2941.3 kJ /
703 kcal
Tłuszcz
57.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny