昂刺鱼豆腐汤

昂刺鱼豆腐汤

5.0 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 20 克
  • 昂刺鱼 三条
    300 克
  • 料酒
    30 克
  • 约½茶匙
    3 - 4 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 小撮
  • 沸水
    550 克
  • 老豆腐 切小块
    200 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 851.3 mg
Białko 38.8 g
Kalorie 1790.1 kJ / 427.9 kcal
Tłuszcz 28.2 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...