Urządzenia i Akcesoria
昂刺鱼豆腐汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
油20 克
-
昂刺鱼 三条300 克
-
料酒30 克
-
盐 约½茶匙3 - 4 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 小撮
-
沸水550 克
-
老豆腐 切小块200 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
851.3 mg
Białko
38.8 g
Kalorie
1790.1 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鱼类料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny