Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pasas
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de piñones
- 400 g de espinacas baby frescas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 922 kJ / 220 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 291.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Espinacas con patatas
30min
Coliflor salteada para dos
25min
Salteado de escarola con puerros
20min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Crema de pepino y aguacate
5 Min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min